بازرس اتاق اصناف برخوار:

بهداشت محیط قنادی های «سین» در مرز خطر/ لزوم اقدام فوری واحدهای تولیدی برای تهیه کارت بهداشت +تصاویر

در بازرسی از قنادی های شهر سین، مشخص شد اکثر کارگاه های تولیدی به لحاظ مواد مصرفی و بهداشت آن مشکلی نداشتند و مواد اولیه به لحاظ کیفی مناسب و نکات بهداشتی آن رعایت شده بود اما به لحاظ بهداشت محیط و افراد بکارگیری شده، اکثر کارگاه های قنادی با مشکل رو به رو هستند و باید هر چه سریع تر نسبت به تهیه کارت بهداشت اقدام کنند.

گزارش چشم برخوار، همزمان با ماه مبارک رمضان، نماینده واحد نظارت و بازرسی اتاق اصناف و بازرس اتحادیه قنادان و نانوایان شهرستان برخوار به همراه خبرنگار چشم برخوار از وضعیت قنادان و تولیدکنندگان زولبیا و بامیه در شهر سین سرکشی و بازرسی کردند.

رفیعی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر هدف از بازرسی و نظارت بر صنوف قنادان چیست؟ و چه مواردی را مورد بررسی و نظارت خود قرار می دهید؟ گفت: واحد گشت امروز متشکل از واحد بازرسی اصناف و اتحادیه قنادان شهرستان با هدف نظارت و بازدید از واحدهای صنفی قنادان و تولیدکنندگان شیرینی مخصوصا زولبیا و بامیه که بیشترین مصرف را در ماه مبارک رمضان دارد کار خود را از شهر سین آغاز کرد.

این بازرس خاطرنشان کرد: در این بازدیدها مواردی مانند مواد اولیه شیرینی جات همچون روغن، تخم مرغ، آرد، شکر و…، بهداشت محیط کارگاه های شیرینی پزی، بهداشت فردی افراد، نظارت بر قیمت ها و فاکتورهای فروش، تاریخ تولید و انقضای محصولات، رعایت کلیه اصول و قوانین لازم الرعایه ای که باید تولیدکنندگان مدنظر قرار دهند؛ مورد نظارت و بررسی قرار می گیرد.

وی اعلام کرد: در بازرسی از قنادی های شهر سین، مشخص شد قیمت تولیدات و فاکتورهای فروش در بین قنادان و تولیدکنندگان زولبیا و بامیه مناسب و بر اساس نرخ ابلاغی اداره اصناف است، اکثر کارگاه های تولیدی به لحاظ مواد مصرفی و بهداشت آن مشکلی نداشتند و مواد اولیه به لحاظ کیفی مناسب و نکات بهداشتی آن رعایت شده بود اما به لحاظ بهداشت محیط و افراد بکارگیری شده، اکثر کارگاه های قنادی با مشکل رو به رو هستند و باید هر چه سریع تر نسبت به تهیه کارت بهداشت اقدام کنند.

رفیعی اضافه کرد: تذکرات شفاهی به تولیدکنندگان در خصوص عدم درج تاریخ تولید و انقضاء کالا، عدم درج قیمت بر روی اجناس، عدم شناسه بهداشتی و گواهینامه بهداشت اصناف از جمله مواردی بود که انجام شد و طی بازدید از هشت کارگاه تولیدی، دو واحد تولید شیرینی جات به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و قوانین صنفی ضمن صدور برگه جریمه به تعزیرات معرفی شدند.

وی در پاسخ به اینکه چه توصیه هایی به واحدهای صنفی در شهرستان دارید؟ عنوان کرد: گروه های بازرسی و نظارتی شهرستان در طول سال و به خصوص در ایام خاص مانند ماه مبارک رمضان فعال هستند و اقدامات نظارتی را برای سلامت شهروندان انجام می دهند.

رفیعی اظهار کرد: توصیه ای که به واحدهای تولیدی مواد غذایی داریم این است که زیر نظر اصناف قرار بگیرند، ضمن تهیه پروانه کسب و رعایت قوانین صنفی، برای افراد و کارکنان (حتی برای کوتاه مدت) کارت بهداشت تهیه کنند تا موستجب جریمه و برخورد واحدهای نظارتی مانند تعزیرات و اماکن نشوند و هر چه سریعتر برای اخذ پروانه کسب به اداره اصناف و اتحادیه مربوطه مراجعه کنند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.