زولبیا و بامیه باید مغز ترد باشد، یک زولبیا و بامیه خوب پس از سه الی چهار روز اول نباید حالت نرم پیدا کند و اگر نرم شود، مطمئنا نشاسته آن کم بوده یا روغن آن تازه نبوده و یا شربت آن خوب نبوده است و به طور کلی یک حلب روغن باید برای 10 کیلو آرد بامیه استفاده شود.

به گزارش چشم برخوار، از آنجایی که مصرف زولبیا و بامیه در ماه رمضان به اوج خود می رسد، خالی از لطف نیست که با طرز تهیه این نوع شیرینی و روش های تشخیص مرغوبیت آن آشنا شویم.

سیدمهدی اناری یکی از قنادان موفقی است که تجربه را چاشنی خود کرده و نان تجربه خود را می خورد، تجربه ای که او را به یک قناد موفق و تولیدات او را به عنوان یکی از مرغوب ترین تولیدات در آورده است.

1(228)

چشم برخوار: لطفا مختصری در مورد خودتان و اینکه چه شد که وارد کار قنادی شدید توضیحاتی بفرمایید.

بنده سیدمهدی اناری هستم، 35 سال سن دارم و از سال 1372 کار قنادی را نزد پدرم که در آن زمان رئیس اتحادیه گز و شیرینی استان اصفهان بودند، آغاز کردم.

در سال 81 به کشور ایتالیا و پس از آن به فرانسه، عمان، عراق و گرجستان برای کسب تجربه و امرار معاش سفر کردم. قنادان کشور فرانسه در تهیه شیرینی جات مهارت و تجربه بالایی دارند و سعی کردم تجربه و دانش این چند کشور را در عرصه تولید شیرینی به ایران بیاورم.

01(74)

چشم برخوارتاکنون چند نفر را به کارگیری کرده اید؟ اشتغال زایی کرده اید؟

تنوع کار ما زیاد است و هر روز تعداد پرسنل ما اضافه می شود اما تا کنون برای 9 نفر اشتغال زایی داشته ام.

چشم برخواربامیه و زولبیای خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

زولبیا و بامیه باید مغز ترد باشد، یک زولبیا و بامیه خوب پس از سه الی چهار روز اول نباید حالت نرم پیدا کند و اگر نرم شود، مطمئنا نشاسته آن کم بوده یا روغن آن تازه نبوده و یا شربت آن خوب نبوده است و به طور کلی یک حلب روغن باید برای 10 کیلو آرد بامیه استفاده شود.

چشم برخواربه نظر می رسد زولبیا و بامیه در طول گذشت سالها تغییری نکرده است و تنوعی ندارد؟

زولبیا بامیه انواع مختلفی مانند زولبیا اصفهانی، زولبیا تبریزی و… دارد و به لحاظ ظاهری تغییر چندانی نکرده است، اکثر مردم نیز در ماه مبارک رمضان متقاضی آن هستند.