محقق طب سنتی:

محلول آب نارنج و گلاب چهره را شفاف می‌کند

نارنج فشارخون را پایین می‌آورد و بوییدن شکوفه آن که به بهار نارنج معروف است، درمان زکام و حساسیت فصلی می‌باشد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری شهرستان برخوار “خبرما، دکتر مریم فاضلی محقق طب سنتی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه نارنج دارای خواص زیادی است به طوری که فشار خون را کم می‌کند و برای سرفه و درد سینه و درمان گلو درد مفید است؛ بیان کرد: نارنج پادزهر خوبی برای سم عقرب و سایر حشرات و دارای اثر ضدعفونی زیادی است و گذشتگان نیز آن را ضد وبا می‌دانستند.
وی اظهار کرد: اگر پنبه‌ای را به آب نارنج آغشته کرده و جلوی بینی بگیرند تنفس آن برای کسانی که در هوای آلوده دچار تنگی نفس شده‌اند، نافع است. همچنین بوییدن شکوفه آن که به بهار نارنج معروف است، درمان زکام و حساسیت فصلی می‌باشد.
این محقق تغذیه با بیان اینکه پوست خلال شده میوه نارنج در صورتی که مصرف شود، نشاط‌آور و مقوی قلب و معده است؛ افزود: خوردن ده گرم کوبیده خلال نارنج با آب از تهوع جلوگیری می‌کند و انگل‌های معده و روده را از بین می‌برد و ضماد پوست نارنج با سرکه و یا عرق بهارنارنج از بروز سردرد پیشگیری می‌نماید. علاوه بر این میوه کامل نارنج را اگر پخته و به صورت ضماد درآورند، برای درمان جوش و بیماری‌های پوستی سودمند است.
فاضلی خاطرنشان کرد: اگر آب نارنج تازه را با یک سوم معادلش گلاب مخلوط کرده و روزانه صورت را با آن بشویید، چهره را شفاف می‌کند.

ایمنا



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.